Overflødig materialhåndtering

ZHONG HAI SHENG Technologies tilbyr flere løsninger for overflødig elektronikklager. Enten du har utdaterte deler eller et overskudd av elektroniske komponenter, har vi over 20 års ekspertise for å hjelpe deg med å finne riktig strategi.

Vårt firma jobber med et bredt utvalg av komponenter som inkluderer nye og utdaterte halvledere, kontakter, terminaler, militære komponenter, passive, diskrete, dioder, aktive, brytere, releer, CPU-er, harddisker, skjermer og mer.

For å imøtekomme dine behov best mulig, har vi tre programmer å velge mellom. Hver løsning kan tilpasses til fordel for deg:

Kjøp av overskytende elektronisk inventar

Lott-kjøpsløsningen fungerer bra for selskaper som ønsker å frigjøre plass og få pengene tilbake. ZHONG HAI SHENG vil gjennomgå listen over overskytende og varsle deg innen 48 timer med et bud.

Linje for linje salg

Vårt linje for linje-program er et flott alternativ for bedrifter som ønsker å holde varelageret sitt for hånden. Vi bruker vår verdensomspennende database til å kringkaste beholdningen din slik at du kan få høyest avkastning. Når vi finner kjøpere kan du sende til oss, og vi tar oss av resten. Det er enkelt!

Forsendelsesbeholdning

Ved å holde materialet for hånden med ZHONG HAI SHENG Technologies sikrer du at materialet ditt sendes inn, telles og deretter limes her i vårt klimakontrollerte lager. Fordelen med dette alternativet er gjenvunnet lagerplass og potensielt høyere økonomisk avkastning sammenlignet med avvikling. Hvis din bedrift trenger deler tilbake, bare gi oss beskjed, så sender vi dem tilbake til deg gratis!

Administrer overflødig beholdning

Uansett hvilket alternativ du velger, vil det å la ZHONG HAI SHENG Technologies-eksperter administrere overflødig beholdning redusere plass på lageret ditt, økonomisk avkastning til bedriften din og la oss ikke glemme å være miljøvennlige. Ved å ikke kassere overflødig elektronisk inventar og bidra til e-avfallet du resirkulerer!

Last opp inventarlisten din

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Personvernerklæring | Vilkår for bruk | Kvalitetsgaranti

Top