Personvernerklæring

1. bruk av innhold på nettstedet

zhong hai sheng

nettstedet forbeholder seg retten til å tolke innholdet på dette nettstedet og innholdet på dette nettstedet kun for din personlige bruk. innholdet i opphavsretten og andre eiendomsmerknader, bør du respekteres og en kopi skal beholdes. hvis innholdet på nettstedet uten den riktige uttalelsen, betyr ikke at nettstedet ikke har rettigheter, betyr ikke at nettstedet ikke krever rettigheter, og du bør respektere prinsippet om god tro og de legitime interessene til innhold for legitim bruk. Du kan ikke på noen måte modifisere, kopiere, offentlig vise, publisere eller distribuere slikt materiale eller på annen måte bruke det til offentlige eller kommersielle formål. forby noe av dette materialet for andre nettsider eller andre trykte medier eller nettverksdatamiljø.innhold på nettstedet og rediger i form av juridisk beskyttelse av lov om opphavsrett, kan enhver uautorisert bruk utgjøre opphavsrett, varemerke og andre juridiske rettigheter. Hvis du ikke aksepterer eller bryter disse vilkårene, vil din tillatelse til å bruke nettstedet automatisk avsluttes, og du må umiddelbart ødelegge alt nedlastet eller trykt materiale.

2.nettsted for informasjonsformidling

tilgjengeligheten av innhold på dette nettstedet uten noen form for garanti. garanterer ikke den absolutte nøyaktigheten og fullstendigheten. nettstedet i produktene, teknologiene, programmene, prisene og tildelingen vil kunne endres uten varsel. innholdet på nettstedet kan ha utløpt, zhong hai sheng.no forpliktelse til å oppdatere dem. drevet utgivelse av informasjon kan være i din lokale fortsatt ikke kan få produktet, prosessen eller tjenesten, kan du søke til zhong hai sheng forretningskontakter og distributør.

3.brukerinnsendinger

i tillegg til personvernbestemmelsene, bortsett fra disse, sender eller legger du ut noe materiale til nettstedet, eller kontaktinformasjon (heretter samlet referert til som informasjon) vil bli ansett som ikke-konfidensiell og ikke-proprietær. din bruk av dette nettstedet skal ikke bryter lover, forskrifter og offentlig moral, ikke til eller fra post eller sender ulovlig, truende, injurierende, ærekrenkende, obskønt, pornografisk eller annet ulovlig materiale. Hvis folk har informasjonsinnhold og innflytelse, er det bevis på advarselen eller innvendingen mot dette nettstedet gjerne slette meldingen eller ubegrenset suspensjon av informasjonen nettleseren, uten å måtte innhente forhåndssamtykke, ingen forpliktelse til å legge inn varselet, situasjonen er alvorlig, kan dette nettstedet tas av brukeren.

4.brukere utveksler innhold

zhong hai sheng lever opp til å overvåke eller vurdere brukere for å sende eller legge ut meldinger eller kommunisere utelukkende med hverandre informasjon innen ethvert ansvarsområde, inkludert men ikke begrenset til chatterom, zhong hai sheng-fora eller andre brukerfora, og enhver utveksling av content.zhong hai sheng for innholdet i en slik utveksling påtar seg ikke noe ansvar, uavhengig av om de gir opphav til ærekrenkelse, personvern, uanstendighet eller andre problemer. uanstendig eller på annen måte støtende innhold rett til informasjon.

5.side for å laste ned programvare å bruke

hvis du laster ned programvare fra bruk av programvare for å overholde programvarelisensavtalen for å bringe alle programvarelisensvilkårene.når du leser og godtar programvarelisensavtalen før bestemmelsene kanskje ikke laster ned eller installerer programvaren.

6.lenker til tredjeparts nettsteder

nettstedkoblinger til tredjeparts nettsteder kun som en bekvemmelighet for deg. Hvis du bruker disse koblingene, vil du forlate nettstedet. du bestemmer deg for å få tilgang til lenker til tredjeparts nettsteder, deres mulige konsekvenser og risiko bæres av dine egne.

7.ansvarsbegrensning

zhong hai sheng og dets leverandører eller tredjepart som er nevnt er ikke ansvarlige for skader (inkludert men ikke begrenset til tapt fortjeneste, tapt data eller forretningsavbrudd forårsaket av skade), enten slik skade skyldes bruk, eller ikke kan bruke nettstedet, og nettstedet lenker til et hvilket som helst nettsted eller informasjon på slike nettsteder forårsaket, og uavhengig av om de har den kontrakten, erstatningsretten eller andre juridiske grunnlag på forhånd og dette har vært slik skade kan oppstå råd. Hvis du bruker dette nettstedet som en resultat av informasjon eller data som er nødvendige for vedlikehold av utstyr, reparasjon eller korrigering, bør du være klar over at deres egne må bære alle kostnader som oppstår derav.zhong hai sheng i tilfelle av følgende situasjoner uten ansvar:overføring av informasjon av nettverkstjenesteleverandøren (zhong hai sheng. og dens autoriserte person) annet enn den initierte;informasjonsoverføring, ruting, tilkobling og lagring leveres av den nødvendige automatiske tekniske prosessen, informasjonen valg av nettverkstjenesteleverandør; i tillegg til andre krav om automatisk respons, velger ikke nettverkstjenesteleverandøren disse informasjonsleverandørene og mottakerne; nettverkstjenesteleverandører system eller nettverksformidler eller midlertidig lagring av informasjon kopi av skjemaet, under normale omstendigheter, ikke en annen person enn den tiltenkte mottakeren mottok den reserverte tiden ikke lenger enn den tiltenkte mottakeren for å gi tilgang til informasjonsoverføring, ruting eller ved å koble til en rimelig tid; gjennom systemet eller nettverksoverføringen av informasjonsinnhold intakt.

8.generelle prinsipper

zhong hai sheng kan endre disse vilkårene når som helst. du bør besøke denne siden for å forstå gjeldende vilkår, fordi disse vilkårene er nært knyttet til deg. Enkelte bestemmelser i disse vilkårene kan være på enkelte sider av uttrykkelig utpekte juridiske merknader eller vilkår erstattet.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Personvernerklæring | Vilkår for bruk | Kvalitetsgaranti

Top