firma profil

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED tilbyr Manufacturing Supply Chain management og service. Vi er forpliktet til One Stop BOM Supply fra 2000 i Shenzhen, inkludert elektroniske komponenter som integrert krets, kobling, relé, kondensator, motstand, modul, sensor, krystalloscillator, diode, minner, induktor etc. Hovedkvarteret er i Shenzhen, og har filialer i Hongkong, Guangzhou.

Erfarne og høykvalitets salgsteam, innkjøpsteam og QC-team får stadig anerkjennelse fra våre kunder. I løpet av årene som har gått, utvidet forretningsdomenet vårt seg fra innenlandsk til mer enn 30 land rundt om i verden nå. Vi fokuserer på integrasjon av lokale og globale spotressurser, og bygger opp uavhengige og stabile distribusjonskanaler. På ordresiden ble det etablert et profesjonelt og ansvarlig QC-team, inkludert visuell inspeksjon, markeringstesting, elektrisk testing og røntgentesting. Dette gir oss selvtillit til å levere produkter av høy kvalitet

Rik produktkjede gjør oss i stand til å betjene kunder innen ulike felt, inkludert: militær, bilindustri, medisinsk, forbrukerelektronikk, industriell kontroll, tingenes internett, ny energi og kommunikasjon osv. Vi kan tilby rask logistikklevering, forslag til alternative deler, kostnadskontroll og resirkulering av inventar.

Som et gammelt ordtak i Kina: 精诚所至,金石为开 (oppriktighet er nøkkelen til suksess) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY tar sikte på å være en ekte partner for å hjelpe kundene våre.

Vårt team

administrerende direktør

MR. HAI CHENG GUO

I 2003 første gang Mr. Guo rørte IC elektroniske komponenter. I de første 7 årene lærte han alle slags elektroniske komponenter, frem til 2010 ble ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY bygget i Shenzhen, for å betjene lokale fabrikker, med hovedfag i lokal virksomhet. Med utviklingen av globalisering og Internett la han merke til at det var et stort potensial i det globale markedet, derfor utvidet ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY til det globale markedet i 2013.

Utenlandsk salgssjef

Mr. Jess

Jess jobbet med salg fra 2014. Fra 2014-2017 jobbet han i en bank som selger, men han var ikke fornøyd med en kjedelig jobb i banken. Etter 2017 begynte han i ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY som utenlandssalg. I årene som gikk, gjorde en positiv og entusiastisk arbeidsinnstilling ham bekreftet av kunder og kolleger. Fra 2021 ble han leder i utenlandsk salgsteam.

Innkjøpsansvarlig

Mr. Danny

Danny var senior innkjøper, selv om han er ung, hadde han mer enn 10 års erfaring i det globale elektroniske komponentmarkedet. Gjennom mange år har Danny forpliktet seg til å utvikle og etablere uavhengige forsyningskanaler, relasjoner med lokale, globale distributører og fabrikker. For å sikre at vi kan tilby bedre tilbud og en rik produktlinje.

QC Manager

Miss. Zhang

Frøken Zhang jobbet i testlaboratoriet før ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Hun hadde dyp forståelse for visuell inspeksjon, merketesting, røntgentesting, elektrisk testing og røntgentesting. Profesjonalitet og ansvar gjorde at hun ble vår testleder i 2019. Nå leder hun et team for å sikre kvaliteten på produktene våre, under et komplekst og foranderlig marked.

Økonomisjef

Miss Aeilmmee

Frøken Aeilmmee jobbet i en bank i 5 år. Og nå har hun hovedfag i våre ulike økonomistyring og regnskap.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Personvernerklæring | Vilkår for bruk | Kvalitetsgaranti

Top