Supply Chain Management

I løpet av de siste 20 årene har vi satt opp en verdensomspennende leverandørkjede for å tilby et komplett spekter av tjenester som distribusjon, mangelstøtte og lagerstyring. Mer enn millioner av elektroniske komponenters beholdningsinformasjon vi kan administrere.

Verdensomspennende forsyningskjede

Som den mest konkurransedyktige delen har vi over 20 år fokus på å bygge opp et modent forsyningskjedesystem. Strengt utvalgt, kvalitetskontroll og kontinuerlig samarbeid er 3 viktige punkter for å gjøre forsyningskjeden vår sunn og bærekraftig utvikling. Og hvert punkt har vi en komplett prosessflyt. De fleste våre kanaler er lokale og verdensomspennende fabrikker, offisielle agenter og hvert marked over hele verden.

Fullt utvalg av elektroniske komponenter

Helt i begynnelsen var vi bare hovedfag på Integrated Circuit Chip. Under selskapets utvikling, for å tilfredsstille kundenes behov og bedre service. Vi har utvidet produktspekteret vårt til CPLD eller FPGA, MCU, DSP og minne eller Flash, og dekker mange vanlige produktområder som: Forbrukerprodukter, Bilelektronikk, Medisinsk utstyr, Kommunikasjon, Luftfarts- eller Militærindustri etc.

Ulike merker

Som profesjonell uavhengig distributør har vi en dypere forståelse av hvert merkes produktspekter, og for å gi nøyaktig original informasjon om fabrikkleveranser. Ulike merker vi kan tilby: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON og så videre.

Foreldet, EOL-delerforsyning

På grunn av den globale forsyningskjeden, er vi alltid dedikert til å hjelpe kunder med å raskt og nøyaktig finne utdaterte deler som er vanskelig å finne, som er utgått på livet. De fleste av disse delene er i gamle DC, kvalitetskontroll er avgjørende. Vi setter også opp inspeksjonsbehandling: digitalt mikroskop for visuell testing, originalpakning og etikettinspeksjon, funksjonstest, røntgentest etc.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Personvernerklæring | Vilkår for bruk | Kvalitetsgaranti

Top